Denna webbplats använder cookies för att se till att du får bästa möjliga upplevelse. Läs mer i år integritetspolicy.

Om oss

Vem är vi?

Vi är ett familjeföretag i tredje generationen som varit verksamt i Stockholm sedan mitten på 70 talet. Vi utför alla tänkbara måleriarbeten. Det bästa av allt – vi tycker fortfarande om att måla! Våra kunder är privatpersoner, föreningar, bostadsbolag och företag. Kort och gott de flesta som vill ha ett bra arbete utfört.

Med hjälp av vår erfarenhet och tekniskt kunnande kan vi hjälpa till med ert projekt. Inget uppdrag är för litet eller stort för oss. Under åren har vi även skaffat oss kontakter med andra duktiga hantverkare och yrkesfolk för att kunna erbjuda lösningar som ligger utanför måleriet.

Kontakta oss för att diskutera vilka lösningar vi kan komma fram till för ditt projekt. Vi erbjuder även kostnadsfria offerter.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Kontakta oss så diskuterar vi igenom just era behov och kommer fram till en skräddarsydd lösning som passar er.

Medlem i Måleriföretagen

Måleriföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation med uppdraget att utveckla det professionella måleriet i Sverige. Som medlem i Måleriföretagen står vi för kvalitet och professionalism.

Vi garanterar alltid att kunden blir nöjd.

På Instagram hittar ni bilder från vårt dagliga arbete

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

De bästa leverantörerna

Vi jobbar bara med de bästa leverantörerna såsom Becker och Alcro. Med bra verktyg och material kan vi åstadkomma det bästa resultatet vilket jobb det än gäller.

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att komma fram till de bästa lösningarna för ditt projekt.